Resedagbok 1
21 till den 31 Augusti

Efter ca 3689km genom Europa så sitter vi nu på Los Jarales Camping mellan Fuengirola och Marbella på Spaniens sydkust "Costa del sol" Nu är det ca 30grader varmt och soligt.
Turen gick ner genom Danmark, Tyskland, Frankrike, Andorra till Spanien. Vi valde att köra dels på motorvägarna och dels på mindre landsvägar ca 500km per dag. Europa är en härlig kontinent omväxlande hela tiden. Vi körde via/genom de största städerna som, Köpenhamn, Odense, Randers, Flensburg, Hamburg, Hannover, Frankfurt A.M, Karlsruhe, Strasbourg, Lyon, Toulouse, Andorra, Lleida, Zaragoza, Madrid, Cordoba ner till Malaga samt många andra småstäder och byar. Resan ner gick bra med andra ord.
 

 

 

"Problemmas" Solcellerna, kylskåpet och batterierna krånglar hela tiden, problem är till för att lösas, jag jobbar på detta med olika lösningar.
Förlåt till Er alla som har försökt att ringa oss på satellit telefonen. Vi valde att inte ha den på under resan ner genom Europa. Vi skall försöka att ha den på från den 1 september under dagtid då vi kör.
Just nu tar vi det lugnt här nere i södra Spanien och förbereder oss för nya äventyr.
Den 1 september åker vi in i Marroko, om alla papper är OK, vi får se!

Ha de / cub